החלפת שיש במטבח כולל פירוק במחיר מעולה
מתי צריך לשקול להחליף את השיש של המטבח, איך עושים את זה, האם יש דרך להתמודד עם הבלגן שייווצר בתהליך וכמה עולה החלפת כל השיש במטבח – המשיכו לקרוא וגלו את כל התשובות.
רוצים להחליף שיש במטבח?
אנחנו נשמח לעמוד לשירותכם!
מחליפים את השיש לפי שלבי עבודה מסודרים
מגוון עיצובים ומידות לבחירתכם
15 שנות ניסיון בתחום השיפוצים
שירות בפריסה ארצית רחבה
לקבלת ייעוץ והצעת מחיר חייגו:
055-9380-185
החלפת שיש במטבח קיים – שדרוג קטן שעושה הבדל ענק
אחד האלמנטים הבולטים ביותר במטבח שלכם זה השיש, וקורה לא מעט שהמטבח מרגיש מיושן רק בגלל שהשיש ישן ובלוי. כל שיש יספוג בסופו של דבר מספיק שריטות ופגיעות שיפחיתו מאיכותו, וכשזה קורה כדאי להחליף אותו, כי כעת תוכלו לעשות בחירה חכמה יותר בשיש איכותי שתחסוך לכם בטווח הארוך. אנחנו בחברת המשפצים בישראל כאן בשבילכם לכל התייעצות ושאלה, ונשמח להעניק לכם הצעת מחיר להחלפת שיש ללא התחייבות, כך שתוכלו להתחיל לתכנן את המטבח החדש שלכם כבר עכשיו.
4 מקרים בהם צריך להחליף שיש ישן
יש כמה מקרים שבהם עליכם לשקול להחליף את השיש הישן שלכם:
1. נזק לשיש: אם השיש נסדק, התפורר, נשבר או ספג כתמים שאי אפשר להסיר, יתכן שהגיע הזמן להחליף אותו. שימו לב שיש נזקים שאכן אפשר לתקן, אך ככל שהנזק יותר נרחב, כך קשה יותר לטפל בו בלי שיראו שהשיש עבר טיפול.
2. סגנון מיושן: אם השיש לא תואם לסגנון המטבח החדש שלכם או לעיצוב החדש של הבית, תוכלו להחליף אותו בשיש מודרני יותר. באופן כללי השיש הוא אלמנט קלאסי שמתאים לכל מטבח, אך צריך לדאוג שיתאים לו ולעיצוב הנוכחי שלו.
3. שחיקה שמקשה על תחזוקת השיש: שריטות ושקעים גורמים לשיש להיות קשה יותר לניקוי וייבוש לאורך הזמן. אם השיש שלכם מראה סימנים שכאלה של שחיקה, מומלץ להחליף אותו.
4. פונקציונליות: יתכן שהשיש לא מתאים יותר לסוג העבודה שאתם מבצעים כיום במטבח, למשל אם אתם זקוקים למשטח גדול יותר. ניתן להחליף את השיש ולהגדיל את שטח העבודה שלכם.
איך להחליף שיש – שלבי העבודה
החלפת השיש היא עבודה מורכבת שמצריכה הרבה סבלנות וקפדנות, והיא נעשית בשלבים הבאים:
1. מדידות והזמנת החומרים: מודדים את ממדי המטבח והשיש שיש בו כעת, ומזמינים שיש בגודל שמתאים לכיסוי השטח הנדרש לעבודה במטבח.
2. הכנת המטבח: מוציאים מהמטבח את כל מה שאפשר, כולל מכשירי חשמל, כלי האוכל ופריטי המזון שבארונות. מכסים את הרצפה ואת הסביבה כולה ביריעות ניילון.
3. הסרת השיש הישן: מנתקים את הצנרת ומסירים את השיש הישן על ידי הסרת הברגים או ההדבקה.
4. חיתוך השיש החדש: משתמשים במסור כדי לחתוך את השיש לגודל ולצורה הרצויים. לא משנה באילו סוגי שיש תבחרו, את כולם צריך בסופו של דבר גם לשייף בקצוות עם נייר לטש כדי שיהיו חלקים.
5. התקנת השיש החדש: מורחים דבק שיש על הארונות ומצמידים את השיש החדש. מוודאים שהשיש יושב כמו שצריך במקומו עד שהדבק מתייבש.
6. איטום השיש: אחרי שהדבק התייבש, מורחים סילר על השיש כדי להגן עליו מפני ספיגת לחות וכתמים.
7. סידור המטבח: מחברים את הצנרת ומחזירים את כל הרהיטים, המכשירים, כלי המטבח ופריטי המזון שהוצאנו.
אם אתם מחליפים את השיש כחלק מביצוע השיפוץ למטבח הישן שלכם, התהליך ייראה קצת אחרת,
האם פירוק והחלפת שיש יעשו הרבה בלגן?
השיש הוא חומר טבעי שכל חיתוך שלו עם מסור או בכלל עבודה בעיצובו יעשו הרבה בלגן ואבק. לכן אנחנו מכסים את כל המטבח שלכם ומוודאים שלא יישאר לכלוך בסוף העבודה, כשאנחנו מנקים ומסדרים אחרינו הכול. בקצרה, כן זו עבודה מלכלכת, אך אנחנו דואגים שהבית שלכם יישאר נקי ומצוחצח בסופה.
מה עלות החלפת שיש במטבח קיים?
המחיר יכול להשתנות מקצה לקצה בהתאם לגודל השיש הקיים והחדש וסוג השיש שתבחרו. על השיש החדש תשלמו החל מ-400 ₪ למטר, למשל לשיש חברון. שיש גרניט לעומת זאת יכול לעלות לכם 6,000 ₪ למטר. אם תחשבו עבורנו את גודל השיש הקיים נוכל לתת לכם הצעת מחיר בטלפון ללא התחייבות לפירוקו, ותוכלו להתייעץ עם קבלן שיפוצים מנוסה גם בנוגע למחירים שנוגעים להתקנת השיש החדש ובחירת שיש באופן כללי.